≡ Menu

Vodiči za Kanarske otoke

Če se boste odpravili na Kanarske otoke in bo to za vas prvič, si je zelo priporočljivo priskrbeti kakšen turistični vodič za Kanarske otoke.

Možnosti pri izbiri imate kar nekaj. Na eni strani si lahko kupite vodič samo za otok na katerega se odpravljate. Preverite različne ponudnike za tisti otok, ki vas zanima. Na drugi strani si lahko kupite vodič za celotne Kanarske otoke, ki so tudi najbolj razširjeni, saj večino ljudi, ki se odpravijo tja, obišče več otokov ali se tja vrne še kdaj. Vsi večji izdajatelji ponujajo turistični vodnik za Kanarske otoke, tako da lahko izberete tistega, ki ustreza vam.

Tretja in tudi zelo zanimiva možnost, pa je nakup turističnega vodiča za celo Španijo. S tem boste dobili vse zanimive kraje celinske Španije, kot sta Barcelona, Sevilla, Madrid in tudi številne druge otoke in turistične kraje, ki so zanimivi v Španiji. Prav tako so v njih zelo dobro opisani tudi Kanarski otoki, tako da si boste s tem vodičem pomagala tudi na tem potovanju. Na strani turistični vodniki za Kanarske otoke najdete več različnih izdajateljev, tako da lahko na hitro preverite ponudbo in se odločite za tisti vodič, ki vam najbolj odgovarja.