≡ Menu

Kateri Kanarski otok izbrati?

Če se želite odpraviti na Kanarske otoke, si je pred tem dobro prebrati nekaj o otokih, saj otočje sestavlja kar nekaj otokov. Sami otoki se med seboj razlikujejo po turistični ponudbi in razvitosti turizma. Tako si je dobro pred tem prebrati kaj o posameznem otoku, v kolikor na to ni poznano.

Za Kanarske otoke najdete veliko last minute akcij, kjer najdete zelo zanimive ponudbe in poceni letalske karte. Da boste rezervirali pravi otok, bomo tudi na strani Kanarskiotoki.si pripravili nekaj kratkih opisov in drugih nasvetov za obisk Kanarskih otokov. Posamezne kategorije za otoke že najdete, dodati moramo še nekaj več informacij.

V vsakem primeru si je priporočljivo dobiti kakšen turistični vodnik za Kanarske otoke, preden e odpravimo tja. Ta nam ne bo pomagal samo pri prevozih in nasvetih za ogled znamenitosti na Kanarskih otokih, ampak tudi pri drugih stvareh. Med najpomembnejše spada tudi pregled aktivnosti, ki jih tam ne manjka. In tukaj nastopi pomembnost otoka, saj se ponudba aktivnosti zelo razlikuje. V kolikor pa vam čas dopušča, lahko obiščete tudi več otokov naenkrat, saj so povezave med njimi enostavne.

Novejše:

Starejše: